Skinke-kebab i pitabrød

Gode pitabrød til hele familien

4 pers.

Ingredienser til skinke-kebab i pitabrød

8 fuldkornspitabrød
2 mini-romainesalater
250 g cocktailtomater
1 løg

Skinke-kebab:

600 g skinkekød i wokstrimler
4 spsk. olie
1-2 finthakkede fed hvidløg
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt koriander
½ tsk. tørrede chiliflager (eller efter behag)
1 tsk. salt

Dressing:

300 g cremefraiche 18 %
2⁄3 potte purløg, klippet
1 nip salt

PRØV OGSÅ: Sandwich med flæskesteg og krydret mayo

Fremgangsmåde

Skinke-kebab:

Dup kødet tørt og kom det i en skål. Hæld olie over og tilsæt hvidløg, spidskommen, koriander og chili. Vend det grundigt sammen og lad det trække en kort stund. Varm en wok eller sauterpande op, til den er rygende varm. Rist kødet heri ad to omgange under omrøring, til det er gennemstegt. Krydr med salt.

Kebab i pita:

Skyl salaten og dup den tør. Skær tomaterne i skiver og løget i ringe.
Fyld kød og grøntsager i lune pitabrød. Servér den sammenrørte dressing til.

Tilberedningstid:

Ca. 25 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.

PRØV OGSÅ: Clubsandwich med kylling