Skinke-porreruller og ostesauce

Lækker aftensmad med masser af smag

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

Skinke-porre-ruller:

4 store porrer
8 store skiver kogt skinke (ca. 120 g)

Ostesauce:

½ dl kogevand fra porrerne
250 ml Milda Cremefine madlavningsfløde
175 g revet Tex Mex-ost,
75 g revet cheddar
Salt

Tilbehør:

300-400 g fuldkornspasta
kogt efter anvisningen på pakken

Prøv også: Lynstegt kød og grønt

Sådan gør du:

Porrer:


Rens porrerne og kassér den grønne del. Del porrerne midtover. Damp dem under låg i mindst muligt vand, til de er netop møre og holder formen. Lad porrerne dryppe af og gem kogevandet.

Ostesauce:

Bland porrevand, fløde og 200 g blandet ost i en tykbundet gryde. Varm det op under omrøring og smag til med salt.

Skinke-porre-ruller:

Vikl skinke om porrerne. Læg dem i et smurt, ovnfast fad. Hæld ostesauce over og strø med resten af osten. Sæt fadet i en 180° varm ovn i ca. 25 min. Giv evt. grill mod slutningen.

Tilberedningstid:

Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.

Prøv også: Bøf og salat med mango