Skinkeschnitzel og cremet pasta

Nem og enkel aftensmad

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Ingredienser til skinkeschnitzel og cremet pasta

6-8 skinkeschnitzler
2 spsk. olie, salt og peber

Cremet pasta:

Ca. 300 g tørret fuldkornspasta, fx skruer
2 finthakkede fed hvidløg
2 spsk. olie
¼ l fløde
1 spsk. fintrevet citronskal (økologisk)
1-2 spsk. citronsaft
1 potte persille
Salt og peber

Tilbehør:

Dampet broccoli

PRØV OGSÅ: Svinekød i karrykål

Sådan gør du:

Tilbehør:

Del broccolien i buketter og stokken i tynde skiver. Kom det hele i en skål og drys lidt salt ved. Hæld kogende vand over og dæk skålen til. Lad det trække i 4-5 min. og hæld vandet fra.

Cremet pasta:

Kog pastaen efter anvisningen på pakken, lad den dryppe af og hold den varm under låg. Sautér hvidløget i olien i 1-2 min., uden at det tager farve. Hæld fløde på og bring den i kog. Lad det småkoge i 4 min. og vend pastaen i. Smag til med citronskal og -saft, salt og peber og vend hakket persille i.

Schnitzler:

Dup skinkeschnitzlerne tørre og brun dem hurtigt i olien ved god varme. Krydr med salt og peber. Dæmp varmen til middelstærk og steg dem i yderligere
1½ min. på hver side.

Tilberedningstid:

Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

PRØV OGSÅ: Marineret svinekam og bønnesalat