Skinkeschnitzler med rød salat

Gode skinkeschnitzler med rødkålssalat

Gode skinkeschnitzler med rødkålssalat

Foto: Martin Tanggaard

Skønne skinkeschnitzler med rød salat

4 personer

Det skal du bruge:

Ca. 500 g skinkeschnitzler
2 spsk. olie
Salt og peber

Rødkålssalat:

½ rødkålshoved
1½ spsk. honning
3 spsk. olie
2 røde peberfrugter
1 stort rødløg
Eddike (gerne æbleeddike)
Salt

Bagte kartofler:

4 renskrubbede, halverede bagekartofler
2-3 spsk. olie
1 tsk. timian
Salt

PRØV OGSÅ: Marineret svinekam og bønnesalat

Sådan gør du:

Bagte kartofler:

Dup kartoflerne tørre. Pensl med olie og krydr med timian. Bag dem i en 220° varm ovn i 30-40 min. afh. af størrelse. Krydr til slut med salt.

Rødkålssalat:

Del kålen i mindre stykker og kør den i en foodprocessor i 10 sek. tilsat 3/4 spsk. honning og 1½ spsk. olie. Del peberfrugterne, rens dem og skær dem i grove stykker. Pil løget og skær det i bå-de. Kør peber og løg i foodprocessoren i 10 sek. tilsat resten af honningen og olien. Bland det med kålen og smag til med eddike og salt.

Schnitzler:

Dup kødet tørt. Brun schnitzlerne hurtigt i olien ved god varme. Krydr med salt og peber, dæmp varmen og steg dem i endnu 1-1½ min. på hver side.

Tilberedningstid:

Ca. 50 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.

PRØV OGSÅ: Ribbenssteg i fuldkornspita