Torsdag d. 29. november 2012 - af Pia Friis Andreassen
Skinkewok
Skøn skinkewok med rødkål

4 personer
Det skal du bruge:
Ca. 500 g skinkeschnitzler
1 rødløg
½ rødkålshoved
150 g babyspinat
½ dl sojasauce
1½ dl sød chilisauce
¼ dl vand
Citronsaft
2 spsk. olie
Tilbehør:
250 g nudler
PRØV OGSÅ: Ris med tomat og rejer
Sådan gør du:
Tilbehør:
Tilbered nudlerne efter anvisningen på emballagen.
Skinkewok:
Skær skinkeschnitzlerne i strimler på tværs af kødfibrene. Skær løg og rødkål i tynde strimler. Skyl spinaten grundigt og slyng den tør. Rør sojasauce, chilisauce og vand sammen. Smag til med citronsaft. Varm en wok op, til den er rygende varm. Tilsæt 1 spsk. af olien. Rist kødet heri ad to omgange og under omrøring i ca. 2 min. Tag det op af wokken. Tilsæt resten af olien og steg rødløg og rødkål heri under omrøring i 4-5 min., til det er mørt, men stadig har bid. Tilsæt kødet og den sammenrørte sauce. Varm det hele op. Vend spinaten i og varm det i yderligere 1 min.
Tilberedningstid:
Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.
PRØV OGSÅ: Spicy kød på salatbunde