Spaghetti med bacon og champignon

Ret for hele familien

Det skal du bruge:

2 x 250 g bacon i tern,
350 g spaghetti,
250 g champignon,
1 løg,
1 spsk. olivenolie,
50 g smør,
½ potte basilikum,
friskkværnet peber.

Kartoffelsuppe

Oksegryde

Sådan gør du:
Sæt en stor gryde med vand over til spaghetti og kog efter anvisningen på emballagen.

Rens champignon og skær i grove stykker.
Hak løget.
Steg bacon sprødt på en stor pande. Tages efterfølgende af panden og lægges på fedtsugende papir. Kasser det meste af baconfedtet på panden.

Tilsæt olien og steg nu champignon og løg i ca. 4 min.
Hæld afdryppet pasta i et fad. Rør smør i og vend derefter bacon- og champignonblandingen i.

Krydr med lidt peber og strø basilikumbladene over.

Tilberedningstid: Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.