Gris

Stegt flæsk med persille-risotto

9. april 2013 af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Skift kartoflerne og persillesovsen ud med persille-risotto.

4 pers.

Ingredienser

Stegt flæsk:

500 g svinebryst i skiver
Salt

Persille-risotto:

400 g risottoris
1 finthakket løg
3 spsk. olie
Ca. 1 l kogende hønsebouillon
150 g revet parmesanost
1-2 finthakkede fed hvidløg
1 spsk. revet, finthakket økologisk citronskal
4 dl grofthakket bredbladet persille
Salt og peber
Citronsaft

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

PRØV OGSÅ: Stegt flæsk og kartoffelpuré med persille

Fremgangsmåde

Stegt flæsk:

Læg flæskeskiverne på en rist over en bradepande og sæt dem øverst i en kold ovn. Tænd ovnen på 200° og steg flæsket i ca. 15 min. Vend skiverne og steg dem, til de er gyldne og sprøde uden at være hårde (ca. 20 min.). Læg dem på køkkenrulle i ca. 1 min. Krydr med salt.

Persille-risotto:

Sautér løget i olien, til det er gennemsigtigt. Tilsæt risene og vend dem rundt, til de er fedtet godt ind. Spæd lidt efter lidt med bouillon under konstant omrøring i ca. 20 min. Væden skal være helt opsuget, inden du tilsætter mere. Tag gryden af varmen. Rør ost, hvidløg, citronskal og persille i. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Tilberedningstid:

Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 35 min.

PRØV OGSÅ: Svensk pølseret med rugbrødschips

11 lækre pizzaer:

11 lækre pizzaer (ikke Jamie Oliver)

Sponsoreret indhold