Suppe med bacon og grønsager

Suppe, der varmer

Det skal du bruge:
300 g bacon i skiver.
3 peberfrugter (pebermiks),
1 spsk. olivenolie,
1½ l hønsebouillon,
2 ds. flåede, hakkede tomater,
½ kg porre,
250 g gulerødder,
200 g pasta (penne el. skruer),
1 potte hakket persille,
salt, peber.

Tilbehør:
Groft madbrød.

Sådan gør du:
Skær bacon i tern. Flæk peberfrugter, fjern kerner og hinder og skær i tern. Rens porrer og skær i 1 cm tykke skiver. Skræl gulerødder og skær i ½ cm tykke skiver.

Varm en gryde op. Tilsæt bacon, peberfrugter og olie. Steg under omrøring i 4-5 min.

Hæld bouillon og tomater i gryden og bring i kog.

Tilsæt pasta, porre og gulerødder. Lad det småkoge, til pasta netop er møre efter anvisningen på emballagen.

Tilsæt persille og smag til med salt og peber.

Tilberedningstid: Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.