Onsdag d. 20. november 2013 - af Marie Melchior, SuperBest, videoer: Christina Christensen og Niels Kondo
Suppe med broccoli og ristede "chorizo-croutoner"
I denne film er der sat fokus på grøntsager og krydderurter

Annonce
Ingredienser til suppe med broccoli og ristede "chorizo-croutoner"
500 gr bagekartoffel
2 porrer
2 fed hvidløg
1 spsk smør
1 liter grøntsags bouillon
500 gr broccoli
100 gr blå ost (Roquefort)
100 gr chorizo pølse
Fremgangsmåde
Skræl kartofler og skær dem i grove stykker. Pil hvidløgsfed og hak dem fint. Rens og snit porrerne. Smelt smør i en gryde. Svits porrer og hvidløg til det er klart. Tilsæt kartofler og steg i et par minutter. Hæld bouillon i gryden. Læg låg på og kog kartoflerne i 20 minutter. Skær broccoli i mindre buketter og tilsæt dem i gryden. Kog broccolien mør i 15 minutter. Tilsæt Rougefort i suppen og blend suppen med en stavblender. Smag til med salt og peber. Server suppen med chorizo croutoner.
Skær chorizo pølse i små tern. Steg dem sprøde på en tør pande. Lad dem afdryppe på køkkenrulle før de drysses over suppen.
Find flere video-opskrifter fra SuperBest her...
Ovnstegte grøntsager og quinoa
Miso-kylling med nudler