Gris

Suppe med hakket kød og grønt

23. januar 2013 af Pia Friis Andreassen
Skøn suppe, der mætter godt

4 personer

Ingredienser til suppe med hakket kød og grønt

Suppe:

400 g hakket kalve- og svinekød 8-14 %
2 store løg
8 mellemstore kartofler
4 gulerødder
3 spsk. olie
2 hakkede fed hvidløg
1 spsk. paprika
140 g tomatkoncentrat
Ca. 2 l oksebouillon
Oregano
Salt
Cayennepeber

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tilbehør:

Fuldkornsciabatta

PRØV OGSÅ: Pariserbøf

Sådan gør du:

Skær løgene i tern. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i tern. Steg løgene klare i halvdelen af olien i en stor gryde. Tilsæt hvidløg, paprika og gulerødder og steg det i yderligere 2 min. Tilsæt tomatkoncentrat og bouillon og bring det i kog. Tilsæt kartoflerne og lad det hele småkoge i 10 min.
Steg kødet på en pande i resten af olien, til det skifter farve. Findel det med en gaffel. Krydr med salt og peber. Kom kødet i suppen, efter at den er smagt til med oregano, salt og cayennepeber. Varm det hele igennem.

Tilberedningstid:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 25 min.

PRØV OGSÅ: Chili con carne

Så er det suppetid!

Hold dig mæt og varm i vinterkulden med skønne supper. Vi har samlet hele 24 opskrifter...

Sponsoreret indhold