Torsdag d. 10. maj 2012 - af Pia Friis Andreassen
Svinebryst med nudelsalat
Svinebryst med salat af nudel.

400 g svinebryst i skiver
Marinade:
1 tsk. tørrede chiliflager, 2 finthakkede fed
hvidløg, 1/3 bdt. forårsløg (fintsnittet),
3 spsk. sojasauce, 6 spsk. sesamolie, 1 dl
sød chilisauce, ½ potte hakkede korianderblade,
citronsaft.
Nudelsalat:
300 g fuldkornsnudler
½ ananas i tynde skiver
2/3 bdt. forårsløg i tynde strimler
1 spsk. sesamfrø
½ potte koriander
Tilbehør:
1 pose edamame-bønner (frost), salt (gerne flagesalt), 2 spsk. sesamolie
Sådan gør du:
Rør marinaden sammen og smag til med citronsaft. Skær sværen af svinebrystet og vend dette med halvdelen af marinaden.
Lad det trække i ca. 15 min.
Læg svinebrystskiverne på en rist over en bradepande.
Steg dem øverst i en 200° varm ovn i ca. 20 min. Vend dem efter 10 min.
Nudelsalat:
Tilbered nudlerne som anvist på emballagen. Lad dem dryppe af og vend dem med resten af marinaden. Vend
ananas og forårsløg i. Strø sesamfrø over.
Tilbehør:
Kog bønnerne i letsaltet vand i 3-4 min. Spul med koldt vand, dryp med
olie og krydr med salt. (Spis ikke bælgen).
Tilberedningstid: Ca. 45 min.,
heraf arbejdstid ca. 30 min.