Svinefilet og fennikel i wok

Skøn middag med god smag

Foto: Jacob Ljørring

Det skal du bruge:
600 g svinefilet
1 fennikel
1 rødløg
1 bundt grønne asparges
2 dl grøntsagsbouillon
4 spsk. citronsaft
2 tsk. maizenamel
½ dl olie
Salt og peber
1 spsk. hakket oregano
100 g bønnespirer
2 tsk. sesamfrø


Prøv en nudelsalat med svinekød og bønner.
Tilbehør
Pasta eller ris


Sådan gør du
Skær svinefileten ud i tynde strimler uden fedt. Skær fenniklen og rødløget i tynde både. Bræk det nederste, seje stykke af aspargesene og skær disse i mindre stykker på skrå. Bland bouillon, citronsaft og maizenamel. Opvarm en wok eller en pande og hæld lidt af olien i. Steg kødet ad to omgange og læg det til side. Tør wokken af, kom resten af olien i og steg fennikel, løg og asparges heri i 2 min. Tilsæt bouillonblandingen og lad det hele koge i 1 minut. Tilsæt derpå det stegte kød, krydr med salt og peber og vend det hele sammen med hakket oregano. Vend bønnespirerne i retten og drys med sesamfrø umiddelbart inden servering.

Lav også helstegt fyldt svinemørbrad.