Svinekød i wok

Lækker middag serveret med grove ris

Foto: Martin Tanggaard

(2 voksne og 2 børn)
Tilberedningstid: Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.

Det skal du bruge:
400 g skinkeschnitzel
2 fed hvidløg
250 g gulerødder
1 bdt. forårsløg
3 spsk. østerssauce
2 dl hønsebouillon
2½ tsk. majsstivelse
400 g sukkerærter (frost)
1 spsk. olie

Tilbehør:
4 dl ris, gerne grove

Sådan gør du:
Tilbehør: Kog risene efter anvisningen på emballagen.

Wokret: Dup kødet tørt og skær det i tynde strimler. Hak hvidløgsfeddene. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde stave. Rens forårsløgene og skær dem i mindre stykker. Rør østerssauce, bouillon og majsstivelse sammen.
Opvarm en wok, til den er rygende varm. Tilsæt olien og steg kødet heri under omrøring i ca. 1½ min. Tilsæt derpå hvidløgene og steg det i yderligere ½ min. Tag det hele op af wokken.
Steg derpå gulerødderne i ca. 1 min. under omrøring. Hæld væden ved og varm den op. Tilsæt derpå kød, forårsløg og sukkerærter og varm det hele igennem.