
4 personer
Ingredienser til svinekød i wrap:
Wraps:
½ portion svinekød i karrykål (se hvordan du laver svinekød i karrykål her)
1 pk. fuldkornstortilla wraps
1 potte persille eller koriander
Salat:
½ kg gulerødder
1½ spsk. sojasauce
½ tsk. spidskommen
2 spsk. olie (gerne sesamolie)
1 tsk. sesamfrø (evt. sorte)
Tilbehør:
Sød chilisauce
Prøv også: Marineret svinekam og bønnesalat
Sådan gør du:
Salat:
Skræl gulerødderne og skær dem i lange, tynde strimler med et strimlejern eller riv dem groft. Rør sojasauce, spidskommen og olie sammen. Vend dressingen med gulerødderne og sesamfrøene.
Wraps:
Varm svinekød i karrykål godt igennem i ca. 5 min. Spæd evt. med lidt vand, så det ikke koger tørt. Lun tortillaerne i mikrobølgeovnen eller på en tør pande. Fyld svinekødsblandingen og persille-/korianderblade på tortillaerne og rul dem sammen.
Tilberedningstid:
Ca. 20 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.:
Prøv også: Krydret kyllingeret