Gris

Svinekød i wrap

8. januar 2013 af Pia Friis Andreassen
Wraps med lækkert fyld

4 personer

Ingredienser til svinekød i wrap:


Wraps:

½ portion svinekød i karrykål (se hvordan du laver svinekød i karrykål her)
1 pk. fuldkornstortilla wraps
1 potte persille eller koriander

Salat:

½ kg gulerødder
1½ spsk. sojasauce
½ tsk. spidskommen
2 spsk. olie (gerne sesamolie)
1 tsk. sesamfrø (evt. sorte)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tilbehør:

Sød chilisauce

Prøv også: Marineret svinekam og bønnesalat

Sådan gør du:

Salat:

Skræl gulerødderne og skær dem i lange, tynde strimler med et strimlejern eller riv dem groft. Rør sojasauce, spidskommen og olie sammen. Vend dressingen med gulerødderne og sesamfrøene.

Wraps:

Varm svinekød i karrykål godt igennem i ca. 5 min. Spæd evt. med lidt vand, så det ikke koger tørt. Lun tortillaerne i mikrobølgeovnen eller på en tør pande. Fyld svinekødsblandingen og persille-/korianderblade på tortillaerne og rul dem sammen.

Tilberedningstid:

Ca. 20 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.:

Prøv også: Krydret kyllingeret

Sponsoreret indhold