Svinekød på spid

Nem og hurtig aftensmad

Det skal du bruge:
Spid:
500 g hakket svinekød,
1 finthakket lille løg,
1 dl hakket persille,
1 tsk. salt, ½ tsk. peber,
½ tsk. spidkommen,
1 tsk. st. koriander,
træspid el.lign.,
olivenolie til stegning.

Kartoffelsuppe

Ris:
4 dl parboiled ris,
1 finthakket lille løg,
2 gulerødder i terninger,
2 spsk. olivenolie,
6½ dl grøntsagsbouillon,
1-1½ dl hakket persille.
Endvidere: 2 ds. grønne bønner i tomatsovs.

Spaghetti kødsovs

Sådan gør du:
Ris: Steg løg og gulerødder i olien i 2 min. Tilsæt ris og steg yderligere ½ min. Hæld bouillon på og bring i kog. Lad det småkoge i 12 min. under låg. Sluk for blusset og lad det trække i 10 min. Vend hakket persille i. Kød: Bland alle ingredienserne grundigt.

Form derefter til aflange kødboller, som trækkes på spid. Steges på begge sider i olie til gennemstegt. Kom bønner i tomatsovs i en kasserolle og varm igennem.

Tilberedningstid: Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.

Flere opskrifter med svinekød.