Svinemørbrad

Lækker svinemørbrad med kål og chili.

Foto: Martin Tanggaard

Det skal du bruge:
En stor svinemørbrad (ca. 600 g), 2 spsk. olie, 4½ dl hønsebouillon, 1 rød chili uden kerner og hinder, 2 cm skrællet, revet ingefær, 1 tsk. stødt spidskommen, 6 store savojkålblade, majsstivelse til jævning, teriyaki-sauce, limesaft, 1 håndfuld korianderblade.

Tilbehør: Nudler, mangochutney.

Sådan gør du:
Afpuds mørbraden for sener og fedt. Skær den i 2 cm tykke skiver. Dup skiverne tørre og brun dem hurtigt i olien på en godt varm sauterpande. Hæld bouillon ved. Tilsæt chili skåret i strimler, ingefær og spidskommen. Lad det småsnurre i 5-7 min. Fjern de grove ribber på kålbladene og skær kålen i tynde strimler. Tilsæt kål og lad det simre i yderligere 2 min.

Kålen skal ikke falde helt sammen, så bliver den kedelig. Jævn let med majsstivelse udrørt i lidt vand. Smag til med teriyaki-sauce og limesaft. Strø korianderblade over ved servering.