Gris
Svinemørbrad i marinade med mangosalat
4. september 2016 af Kristina Marckmann
Grillet svinemørbrad i teriyaki-marinade med salat af mango, papaja, spinat og chili i lime-eddike-honning-dressing.

4 personer
Ingredienser
2 afpudsede svinemørbrader
1 dl teriyakimarinade
200 g friske spinatblade
1 mango
1 papaja
1 agurk
2 limefrugter
5 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. honning
1 chili
Salt og peber
PRØV OGSÅ: Champignon a la creme med mørbrad
Fremgangsmåde
Hæld marinaden i en frysepose og kom mørbraderne i posen. Sørg for, at de er dækket af marinaden. Lad dem trække i en time i køleskabet. Steg dem derefter på grillen i 10 min. på hver side. Lad dem trække lidt og skær dem i skiver.
Skyl spinaten og skær mangoen og papajaen i tynde strimler. Bland limesaft, eddike og honning sammen og skær chilien i tynde skiver. Vend spinat, frugter, chili og dressing sammen. Smag til med salt og peber.
Lækre sandwich til madpakken:
Lækre sandwich til madpakken
