Svinemørbrad på grill og ærtessauce

Lækker svinemørbrad til grillen

Svinemørbrad

Svinemørbrad med ærtesauce til 4 pers.

Ingredienser til svinemørbrad på grill og ærtessauce

1 stor svinemørbrad (ca. 600 g)
3 spsk. olie
1 tsk. timian
Salt og peber

Salat:

250 g grønne bønner
1 finthakket løg
Ca. 150 g fetaost i tern
1 spsk. hvidvinseddike
3 spsk. olie
Salt og peber

Ærtesauce:

300 g grønne ærter (fra frost)
2 dl hønsebouillon
1 dl piskefløde
Salt og peber

Tilbehør til svinemørbrad:

1 kg kogte kartofler

PRØV OGSÅ: Svinemedaljon og timianstegte kartofler

Sådan laver du svinemørbrad på grill

Svinemørbrad: Afpuds din svinemørbrad. Pensl den med olie og krydr med timian, salt og peber. Grill den i sammenlagt 22-25 min. (vend den efter ca. 11 min.). Lad din svinemørbrad trække i 10 min., inden den skæres for.

Salat: Nip bønnerne og kog dem i 3-4 min. Hæld vandet fra, spul med koldt vand og lad dem dryppe af. Bland dem med løg og feta. Rør eddiken med olien og smag til med salt og peber. Hæld dressingen over bønnerne.

Ærtesauce: Kog ærterne i bouillonen under låg i 4 min. Blend det hele. Varm massen op tilsat fløde. Smag til med salt og peber.

Tilberedningstid for svinemørbrad med ærtesauce:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 30 min.

PRØV OGSÅ: Kotelet og kartoffelsalat