Thailandsk kotelet

Asiasisk inspireret hverdagsmad

Foto: Jacob Ljørring, All Over Press

4 portioner

Det skal du bruge:

Koteletter
4 koteletter
4 tsk. olie
Salt og peber
Stegte grøntsager
2 squash
2 røde peberfrugter
1 bdt. grønne asparges
2 tsk. olie
2 hakkede fed hvidløg
80 g hakkede svampe
Salt og peber

Karrysauce
2 tsk. olie
½ spsk. karrypasta
4 dl kokosmælk light
Salt og peber

Tilbehør Kogte brune ris

Prøv også: Krydrede butterbean-frikadeller

Sådan gør du:
Koteletter: Opvarm olien på en pande og brun kødet heri på begge sider ved god varme. Skru ned og steg det i 2-3 min. mere på hver side. Tag koteletterne af og hold dem varme.

Stegte grøntsager: Skær squash og peberfrugter i strimler og aspargesene i mindre stykker. Varm olien op på en pande og svits først hvidløg, dernæst de øvrige grøntsager i olien et øjeblik. Krydr med salt og peber og hæld grøntsagerne over på en tallerken.

Karrysauce: Opvarm olien på en pande og svits karrypastaen et øjeblik. Tilsæt kokosmælk og lad det koge igennem. Smag til med salt og peber og vend grøntsagerne ned i saucen.

Energi pr. portion 440 kcal / 1840 kJ Fedt: 28 gram Kulhydrat: 14 gram Protein: 30 gram Kostfibre: 3 gram

Prøv også: Flutes