Gris

Veronagryde

8. april 2013 af Kim Gravenhorst, Foto: Jacob Ljørring
En af hverdagens favoritter.

4 portioner

500 g rent skinkekød i terninger
3 dl lys bouillon
1-2 tsk. paprika
Salt
Peber
250 g markchampignoner i halve eller kvarter
75 g røget skinke i strimler
50 g bløde soltørrede tomater i strimler
1 strimlet stor grøn peberfrugt
1 dl fløde (9 %)
1-2 tsk. soja
10-12 sorte oliven uden sten (i saltlage)

Lækre marinerede mørbradbøffer

Krydrede haffebøffer

Kom kødet i kogende bouillon lidt ad gangen. Tilsæt paprika, salt og peber og lad kødet simre et kvarters tid. Svits svampe og skinkestrimler på en pande og hæld dem i gryden sammen med tomat og peberfrugt. Tilsæt fløde og soja og kog retten op. Drys den med oliven og servér med kogt pasta og tomatsalat.

Sponsoreret indhold