Onsdag d. 20. november 2013 - af Marie Melchior, SuperBest, videoer: Christina Christensen og Niels Kondo
Wok med svinesteaks
denne film sætter vi fokus på svinekød

Annonce
Ingredienser til wok med svinesteaks
600 gr skinkesteaks
1 spsk vindruekerneolie
1 fed hvidløg
3 spsk soja
1 spsk sweet white miso
1 dåse kokosmælk
1 bundt forårsløg
300 gr spidskål
2 lime
Frisk koriander
Fremgangsmåde
Skær kødet i strimler. Hak hvidløget fint. Opvarm olie i en wok eller sautépande. Svits hvidløg. Tilsæt kødet og steg ved høj varme. Rør soja og miso sammen. Hæld miso blanding og kokosmælk i wokken. Skru ned for varmen og lad retten simrekoge i 5-6 minutter. Snit forårsløg i stykker på tværs. Snit spidskål helt fint.
Vend forårsløg og spidskål i lige før servering. Pres limesaft fra en lime over retten. Server den anden lime i både til. Server wokretten med kogte brune ris, sweet chilisauce, frisk koriander og limebåde
Find flere video-opskrifter fra SuperBest her...
Flûtes
Lammeculotter og saltbagte kartofler