Fredag d. 5. oktober 2012 - af Pia Friis Andreassen
Madplan med bagt kartoffel, blomkålssuppe og kålpølser
Har du brug for lidt inspiration til hverdagsmaden? Så kan du hver uge lade dig inspirere af eller følge madplanen

Hver uge laver Pia en madplan med fem retter god mad og madpakkeforslag til en familie på to voksne og to børn.
Følg blot indkøbsseddel og opskrifter i madplanen, så slipper du for bekymringerne om, hvad der skal spises af god og sund mad i løbet af ugen.
Husk at koordinere med dit basislager, så du ikke kommer til at mangle noget i din madplan.
Du kan se retterne i galleriet.
Indkøbsliste til madplanen:
Frost/køl:
1 pk. kogt skinke (120 g, Fresco)
250 ml Milda Cremefine madlavningsfløde
500 g røget bacon
2 x 400 g kålpølser
1,2 kg grydesteg af oksetykkam
175 g revet Tex Mex-ost
175 g revet cheddar
1 kg græsk yoghurt 2 %
180 g gedeost (i rulle)
Kolonial:
1 pose grovboller
1 pk. fuldkornspitabrød (6 stk.)
2 dåser flåede tomater
1 glas sorte oliven (ca. 160 g drænet vægt)
Grønt:
4 porrer
1 agurk
1 broccoli
1 pose bagekartofler (2 kg)
1 pebermix (3 stk.)
1 blomkål
Det havde Pia selv til madplanen:
Tørrede chiliflager, salt, peber, timian, koriander, rosmarin, fuldkornspasta, olie, hvidløg, løg, mayonnaise, appelsinsaft eller -juice, tomatketchup, sennep, nødder, hønsebouillon, 1 mellemstor kartoffel, fuldkornsris.
SE FLERE: Vi har samlet alle vores madplaner her...
Madplan med bagt kartoffel, blomkålssuppe og kålpølser









