Fredag d. 28. september 2012 - af Pia Friis Andreassen
Madplan med kalkungryde og fish and chips
Har du brug for lidt inspiration til hverdagsmaden? Så kan du hver uge lade dig inspirere af eller følge madplanen

Hver uge laver Pia en madplan med fem retter god mad og madpakkeforslag til en familie på to voksne og to børn.
Følg blot indkøbsseddel og opskrifter i madplanen, så slipper du for bekymringerne om, hvad der skal spises af god og sund mad i løbet af ugen.
Husk at koordinere med dit basislager, så du ikke kommer til at mangle noget i din madplan.
Du kan se retterne i galleriet.
Indkøbsliste til madplanen:
Frost/køl:
500 g X-tra rejer (dybfrost)
2 pk. kyllingebrystfileter a 280 g
1 pk. kalvesteaks, 350 g
1 kalkunbryst, 900 g
2 pk. torskefilet a ca. 300 g
¼ l madlavningsfløde 8 %
400 g ærter (frost)
1 pk. Pålækker skinkepålæg
1 pk. Pålækker hamburgerryg
6 æg
Kolonial:
160 ml kokosmælk
2 fuldkornsrugbrød
3 x 200 g X-tra rogn
Grønt:
500 g tomater
2 røde chilier
10 stk. frugt
1 potte brøndkarse,
2 bakker crisp mix salat
500 g cherrytomater,
650 g små kartofler (X-tra)
1 broccoli
1 bdt. porrer
1 agurk
Det havde Pia selv til madplanen:
Olie, løg, hvidløg, gurkemeje, stødt koriander, stødt spidskommen, paprika, fuldkornsris, fiskebouillon, mangochutney, ost, sennep, mayonnaise, dijonsennep, rosiner, mandler, teriyaki-sauce, flydende honning, sesamfrø, bagekartofler, smør, rasp, hvedemel