Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • madplaner
  • Madplan med sandwich, indbagt kalkun og laks

Madplan med sandwich, indbagt kalkun og laks

Har du brug for lidt inspiration til hverdagsmaden? Så kan du hver uge lade dig inspirere af eller følge madplanen

Mail Print
Foto: Martin Tanggaard

Fredag d. 7. december 2012 - af Pia Friis Andreassen

PrintPrint
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter
  • Del på Google+

Hver uge laver Pia en madplan med fem retter god mad og madpakkeforslag til en familie på to voksne og to børn.

Følg blot indkøbsseddel og opskrifter i madplanen, så slipper du for bekymringerne om, hvad der skal spises af god og sund mad i løbet af ugen.

Husk at koordinere med dit basislager, så du ikke kommer til at mangle noget i din madplan.

Du kan se retterne i galleriet.
 

Indkøbsliste til madplanen:

Frost/køl:

800 g laksefilet
900 g rejer (frost)
2 pk. kyllingebryst a 100 g
200 g Philadelphia
2 x 100 g kogt, klassisk skinke
Ca. 900 g Riberhus skæreost
800 g kyllingelår
900 g kalkunbryst
2 pk. parmaskinke
½ l madlavningsfløde 6 %
10 æg

Kolonial:

400 ml kokosmælk
1 pk. rosiner
2 fuldkornsrugbrød
1 pk. fuldkornstoast
3 pk. majs a 140 g
3 dåser tun
1 pose mandler
1 pose Levebrød sandwich-rugboller (6 stk.)
1 glas hakkede, soltørrede tomater

Grønt:

2 kg appelsiner
2 røde pebersnacks
1 bdt. porrer
2 x 175 g Trimix-salat
1 icebergsalat
2 økologiske agurker
1 kg rødløg
3 økologiske citroner
1 kg vindruer
300 g babyspinat
1 kg kartofler
 

Det havde Pia selv til madplanen:

Karry, salt, peber, sojasauce, ris, dijonsennep, honning, smør, olie, sød chilisauce, spaghetti, pastaskruer, hvidvinseddike, timian.

SE FLERE: Vi har samlet alle vores madplaner her...
 

Ugens madpakker fra masplanen:

Mandag: 1-2 rugbrødsklapsammener med salatblade, kylling og løgringe. Appelsin.

Tirsdag: 1-2 rugbrødsklapsammener med salatblade, kylling og løgringe. Ost i klodser. Vindruer.

Onsdag: Rugbrød med skinke og kylling. Appelsiner. Mandler.

Torsdag: Salat af pastaskruer, majs, babyspinat, soltørrede tomater, løg og tun. ½ rugbolle.

Fredag: Rugbrød med agurk og ost. Rosiner.

Madplan med sandwich, indbagt kalkun og laks

Laks og grønt i kokosmælk
Af Pia Friis Andreassen/Martin Tanggaard
God og nem hverdagsret 



 
4 personer

Det skal du bruge:

800 g laksefilet, 1 tsk. salt 
1 bdt. porrer 
2 røde pebersnacks 
2 spsk. olie 
2 spsk. mild karry 
2 spsk. sojasauce 
Saften af 1 citron 
400 ml kokosmælk 
1 håndfuld rosiner 

Tilbehør:

Ca. 4 dl ris (fuldkorn) kogt efter anvisningen på emballagen. 

PRØV OGSÅ: Varmrøget laks og stegte rodfrugter

Sådan gør du:

Skær laksen i portionsstykker. Fjern evt. skind og krydr fisken med salt. Lad det trække for en kort stund. Rens i mellemtiden porrerne og kassér den øverste, grønne del. Skær porrerne i tynde strimler. Flæk peber-snackene og fjern kerner og hinder. Skær snackene i strimler og sautér dem i olien i 2 min. Lad porrerne sautere med i 1 min. Øg varmen og lad karryen stege med i 30 sek. Tag panden af varmen. Dryp sojasauce over og vend det hele rundt. 

Fordel grøntsagsblandingen i et ovnfast fad. Placér laksestykkerne ovenpå og dryp med citronsaft. Varm kokosmælken op i en kasserolle under omrøring. Hæld den i fadet, som sættes midt i en 180° varm ovn i 12-15 min. Strø rosiner over ved servering. 

Tilberedningstid: 

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 20 min. 

PRØV OGSÅ: Muslingesuppe
Laks og grønt i kokosmælk
Af Pia Friis Andreassen/Martin Tanggaard
God og nem hverdagsret 



 
4 personer

Det skal du bruge:

800 g laksefilet, 1 tsk. salt 
1 bdt. porrer 
2 røde pebersnacks 
2 spsk. olie 
2 spsk. mild karry 
2 spsk. sojasauce 
Saften af 1 citron 
400 ml kokosmælk 
1 håndfuld rosiner 

Tilbehør:

Ca. 4 dl ris (fuldkorn) kogt efter anvisningen på emballagen. 

PRØV OGSÅ: Varmrøget laks og stegte rodfrugter

Sådan gør du:

Skær laksen i portionsstykker. Fjern evt. skind og krydr fisken med salt. Lad det trække for en kort stund. Rens i mellemtiden porrerne og kassér den øverste, grønne del. Skær porrerne i tynde strimler. Flæk peber-snackene og fjern kerner og hinder. Skær snackene i strimler og sautér dem i olien i 2 min. Lad porrerne sautere med i 1 min. Øg varmen og lad karryen stege med i 30 sek. Tag panden af varmen. Dryp sojasauce over og vend det hele rundt. 

Fordel grøntsagsblandingen i et ovnfast fad. Placér laksestykkerne ovenpå og dryp med citronsaft. Varm kokosmælken op i en kasserolle under omrøring. Hæld den i fadet, som sættes midt i en 180° varm ovn i 12-15 min. Strø rosiner over ved servering. 

Tilberedningstid: 

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 20 min. 

PRØV OGSÅ: Muslingesuppe

Mandag:

Laks og grønt i kokosmælk

Af Pia Friis Andreassen/Martin Tanggaard

God og nem hverdagsret

 

4 personer

Det skal du bruge:

800 g laksefilet, 1 tsk. salt
1 bdt. porrer
2 røde pebersnacks
2 spsk. olie
2 spsk. mild karry
2 spsk. sojasauce
Saften af 1 citron
400 ml kokosmælk
1 håndfuld rosiner

Tilbehør:

Ca. 4 dl ris (fuldkorn) kogt efter anvisningen på emballagen.

PRØV OGSÅ: Varmrøget laks og stegte rodfrugter

Sådan gør du:

Skær laksen i portionsstykker. Fjern evt. skind og krydr fisken med salt. Lad det trække for en kort stund. Rens i mellemtiden porrerne og kassér den øverste, grønne del. Skær porrerne i tynde strimler. Flæk peber-snackene og fjern kerner og hinder. Skær snackene i strimler og sautér dem i olien i 2 min. Lad porrerne sautere med i 1 min. Øg varmen og lad karryen stege med i 30 sek. Tag panden af varmen. Dryp sojasauce over og vend det hele rundt.

Fordel grøntsagsblandingen i et ovnfast fad. Placér laksestykkerne ovenpå og dryp med citronsaft. Varm kokosmælken op i en kasserolle under omrøring. Hæld den i fadet, som sættes midt i en 180° varm ovn i 12-15 min. Strø rosiner over ved servering.

Tilberedningstid:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

PRØV OGSÅ: Muslingesuppe

1 / 6
Lun sandwich med ost, skinke og spejlæg
Af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Super aftensmad til de dage, hvor det skal gå hurtigt 



 
4 personer 

Det skal du bruge:

Smør:

12 skiver fuldkornstoast 
2-3 spsk. dijonsennep
2-3 spsk. honning 
12 skiver ost
6 skiver kogt, klassisk skinke 
6 æg 

Salat:

175 g spæde salatblade (Trimix-salat) 
1 rødløg
½ agurk 

Dressing:
 
1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. vand 
½ spsk. honning
3-4 spsk. olie
Salt og peber 

PRØV OGSÅ: Ribbensteg i fuldkornspita

Sådan gør du:

Salat: 

Skyl salatbladene og slyng dem tørre. Skær løget i ringe og agurken i skiver. 

Dressing:
 
Rør ingredienserne sammen og smag til med salt og peber. 

Sandwich: 

Kom smør på halvdelen af brødskiverne og en blanding af sennep og honning på resten. Læg ost på honning/sennep- skiverne, dernæst skinke, så en skive ost mere og til slut en smørsmurt brødskive. Steg sandwichene i smør på en pande over middelstærk varme, til brødene er gyldne. Hold dem lune i en 150° varm ovn. 

Slå æggene ud i panden og steg dem til spejlæg. 

Tilberedningstid: 

Ca. 20 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.

PRØV OGSÅ: Panini med skinke og mozzarella
Lun sandwich med ost, skinke og spejlæg
Af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Super aftensmad til de dage, hvor det skal gå hurtigt 



 
4 personer 

Det skal du bruge:

Smør:

12 skiver fuldkornstoast 
2-3 spsk. dijonsennep
2-3 spsk. honning 
12 skiver ost
6 skiver kogt, klassisk skinke 
6 æg 

Salat:

175 g spæde salatblade (Trimix-salat) 
1 rødløg
½ agurk 

Dressing:
 
1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. vand 
½ spsk. honning
3-4 spsk. olie
Salt og peber 

PRØV OGSÅ: Ribbensteg i fuldkornspita

Sådan gør du:

Salat: 

Skyl salatbladene og slyng dem tørre. Skær løget i ringe og agurken i skiver. 

Dressing:
 
Rør ingredienserne sammen og smag til med salt og peber. 

Sandwich: 

Kom smør på halvdelen af brødskiverne og en blanding af sennep og honning på resten. Læg ost på honning/sennep- skiverne, dernæst skinke, så en skive ost mere og til slut en smørsmurt brødskive. Steg sandwichene i smør på en pande over middelstærk varme, til brødene er gyldne. Hold dem lune i en 150° varm ovn. 

Slå æggene ud i panden og steg dem til spejlæg. 

Tilberedningstid: 

Ca. 20 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.

PRØV OGSÅ: Panini med skinke og mozzarella

Tirsdag:

Lun sandwich med ost, skinke og spejlæg

Af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard

Super aftensmad til de dage, hvor det skal gå hurtigt

 

4 personer

Det skal du bruge:

Smør:

12 skiver fuldkornstoast
2-3 spsk. dijonsennep
2-3 spsk. honning
12 skiver ost
6 skiver kogt, klassisk skinke
6 æg

Salat:

175 g spæde salatblade (Trimix-salat)
1 rødløg
½ agurk

Dressing:
 
1 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. vand
½ spsk. honning
3-4 spsk. olie
Salt og peber

PRØV OGSÅ: Ribbensteg i fuldkornspita

Sådan gør du:

Salat:

Skyl salatbladene og slyng dem tørre. Skær løget i ringe og agurken i skiver.

Dressing:
 
Rør ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.

Sandwich:

Kom smør på halvdelen af brødskiverne og en blanding af sennep og honning på resten. Læg ost på honning/sennep- skiverne, dernæst skinke, så en skive ost mere og til slut en smørsmurt brødskive. Steg sandwichene i smør på en pande over middelstærk varme, til brødene er gyldne. Hold dem lune i en 150° varm ovn.

Slå æggene ud i panden og steg dem til spejlæg.

Tilberedningstid:

Ca. 20 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.

PRØV OGSÅ: Panini med skinke og mozzarella

2 / 6
Kylling og kartofler i fad
Af Pia Friis Andreassen/Martin Tanggaard
Nem middag til familien - kyllingelår og kartofler i fad 



 
4 personer 

Det skal du bruge:

800 g kyllingelår 
2-3 rødløg 
1 kg kartofler 
4 spsk. olie 
1 tsk. timian 
Salt og peber 
250 g vindruer 

PRØV OGSÅ: Kylling i kokosmælk

Sådan gør du:

Opvarm ovnen til 200°. Skær løgene i kvarter. Skrub kartoflerne rene og skær dem i kvarter. Dup dem tørre. Vend kyllingelår, løg, kartofler, olie og timian sammen i ovnens bradepande. Sørg for, at kyllingelårene vendes med skindsiden opad. Sæt bradepanden i ovnen i 40 min., til kyllingelårene er knap møre. Tag bradepanden ud. Strø vindruerne over og krydr med salt og peber. Steg retten i yderligere ca. 5 min., til kyllingekødet er netop gennemstegt. 

Tilberedningstid: 

Ca. 1 time, heraf arbejdstid ca. 20 min. 

PRØV OGSÅ: Andebryst med stegt tilbehør
Kylling og kartofler i fad
Af Pia Friis Andreassen/Martin Tanggaard
Nem middag til familien - kyllingelår og kartofler i fad 



 
4 personer 

Det skal du bruge:

800 g kyllingelår 
2-3 rødløg 
1 kg kartofler 
4 spsk. olie 
1 tsk. timian 
Salt og peber 
250 g vindruer 

PRØV OGSÅ: Kylling i kokosmælk

Sådan gør du:

Opvarm ovnen til 200°. Skær løgene i kvarter. Skrub kartoflerne rene og skær dem i kvarter. Dup dem tørre. Vend kyllingelår, løg, kartofler, olie og timian sammen i ovnens bradepande. Sørg for, at kyllingelårene vendes med skindsiden opad. Sæt bradepanden i ovnen i 40 min., til kyllingelårene er knap møre. Tag bradepanden ud. Strø vindruerne over og krydr med salt og peber. Steg retten i yderligere ca. 5 min., til kyllingekødet er netop gennemstegt. 

Tilberedningstid: 

Ca. 1 time, heraf arbejdstid ca. 20 min. 

PRØV OGSÅ: Andebryst med stegt tilbehør

Onsdag:

Kylling og kartofler i fad

Af Pia Friis Andreassen/Martin Tanggaard

Nem middag til familien - kyllingelår og kartofler i fad

 

4 personer

Det skal du bruge:

800 g kyllingelår
2-3 rødløg
1 kg kartofler
4 spsk. olie
1 tsk. timian
Salt og peber
250 g vindruer

PRØV OGSÅ: Kylling i kokosmælk

Sådan gør du:

Opvarm ovnen til 200°. Skær løgene i kvarter. Skrub kartoflerne rene og skær dem i kvarter. Dup dem tørre. Vend kyllingelår, løg, kartofler, olie og timian sammen i ovnens bradepande. Sørg for, at kyllingelårene vendes med skindsiden opad. Sæt bradepanden i ovnen i 40 min., til kyllingelårene er knap møre. Tag bradepanden ud. Strø vindruerne over og krydr med salt og peber. Steg retten i yderligere ca. 5 min., til kyllingekødet er netop gennemstegt.

Tilberedningstid:

Ca. 1 time, heraf arbejdstid ca. 20 min.

PRØV OGSÅ: Andebryst med stegt tilbehør

3 / 6
Iceberg-wraps med rejer, æg og grønt
Af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Skal det være ekstra sundt, så skift de klassiske madpandekager ud med iceberg-wraps 



 
4 personer

Det skal du bruge:

Iceberg-wraps:

4 æg 
900 g rejer (fra frost, optøet natten over i køleskabet) 
1 icebergsalat 
1 agurk 
2 rødløg 
Ca. 280 g majs 

Dressing:

200 g Philadelphia 
2 dl sød chilisauce 
Citronsaft 

Tilbehør:

4 rugboller 

PRØV OGSÅ: Linsesuppe med marinerede rejer

Sådan gør du:

Iceberg-wraps:
 
Kog æggene i 8 min. Hæld vandet fra og hæld koldt vand på. Kom rejerne i et dørslag til afdrypning. Del icebergsalaten i hele blade, som skylles og duppes tørre. Skær agurken i tern og løgene i ringe. Pil æggene og skær dem i både. Lad majsene dryppe af. 

Dressing:
 
Kør Philadelphia og chilisauce sammen med en blender. Smag til med citronsaft. 

Servér de forskellige ingredienser i små skåle, så man selv kan fylde det i salatbladene og rulle dem til wraps. 

Tilberedningstid: 

Ca. 10 min., heraf arbejdstid ca. 10 min.

PRØV OGSÅ: Laks og lun salat
Iceberg-wraps med rejer, æg og grønt
Af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard
Skal det være ekstra sundt, så skift de klassiske madpandekager ud med iceberg-wraps 



 
4 personer

Det skal du bruge:

Iceberg-wraps:

4 æg 
900 g rejer (fra frost, optøet natten over i køleskabet) 
1 icebergsalat 
1 agurk 
2 rødløg 
Ca. 280 g majs 

Dressing:

200 g Philadelphia 
2 dl sød chilisauce 
Citronsaft 

Tilbehør:

4 rugboller 

PRØV OGSÅ: Linsesuppe med marinerede rejer

Sådan gør du:

Iceberg-wraps:
 
Kog æggene i 8 min. Hæld vandet fra og hæld koldt vand på. Kom rejerne i et dørslag til afdrypning. Del icebergsalaten i hele blade, som skylles og duppes tørre. Skær agurken i tern og løgene i ringe. Pil æggene og skær dem i både. Lad majsene dryppe af. 

Dressing:
 
Kør Philadelphia og chilisauce sammen med en blender. Smag til med citronsaft. 

Servér de forskellige ingredienser i små skåle, så man selv kan fylde det i salatbladene og rulle dem til wraps. 

Tilberedningstid: 

Ca. 10 min., heraf arbejdstid ca. 10 min.

PRØV OGSÅ: Laks og lun salat

Torsdag:

Iceberg-wraps med rejer, æg og grønt

Af Pia Friis Andreassen/Foto: Martin Tanggaard

Skal det være ekstra sundt, så skift de klassiske madpandekager ud med iceberg-wraps

 

4 personer

Det skal du bruge:

Iceberg-wraps:

4 æg
900 g rejer (fra frost, optøet natten over i køleskabet)
1 icebergsalat
1 agurk
2 rødløg
Ca. 280 g majs

Dressing:

200 g Philadelphia
2 dl sød chilisauce
Citronsaft

Tilbehør:

4 rugboller

PRØV OGSÅ: Linsesuppe med marinerede rejer

Sådan gør du:

Iceberg-wraps:
 
Kog æggene i 8 min. Hæld vandet fra og hæld koldt vand på. Kom rejerne i et dørslag til afdrypning. Del icebergsalaten i hele blade, som skylles og duppes tørre. Skær agurken i tern og løgene i ringe. Pil æggene og skær dem i både. Lad majsene dryppe af.

Dressing:
 
Kør Philadelphia og chilisauce sammen med en blender. Smag til med citronsaft.

Servér de forskellige ingredienser i små skåle, så man selv kan fylde det i salatbladene og rulle dem til wraps.

Tilberedningstid:

Ca. 10 min., heraf arbejdstid ca. 10 min.

PRØV OGSÅ: Laks og lun salat

4 / 6
Fyldt kalkun med pasta og spinatsauce
Af Pia Friis Andreassen/Martin Tanggaard
Lækkert kalkunbryst, der fyldes med soltørrede tomater 



 
4 personer

Det skal du bruge:

900 g kalkunbryst 
½ glas hakkede, soltørrede tomater i marinade (afdryppede) 
2 pk. parmaskinke 
Peber 

Spinatsauce:

150 g babyspinat 
½ l madlavningsfløde 6 % 
1-2 tsk. revet økologisk citronskal 
Citronsaft 
Salt og peber 

Tilbehør:

Ca. 300 g spaghetti (fuldkorn) 

PRØV OGSÅ: Andebryst med ovnstegt tilbehør

Sådan gør du:

Opvarm ovnen til 200°. Del kalkunbrystet i 3 stykker på langs. Skær en lomme på langs i hvert kalkunstykke. Fyld soltørrede tomater i lommerne. Vikl parmaskinke omkring. Læg kalkunstykkerne i et ovnfast fad. Sæt fadet midt i den varme ovn i 20-25 min. afhængig af tykkelse. Kødet skal være fast, når der trykkes let på det. 

Tilbehør:

Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen. 

Spinatsauce: 

Skyl spinaten grundigt. Varm fløden op under omrøring. Rør spinaten i. Smag til med citronskal, -saft, salt og peber. 

Tilberedningstid: 

Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

PRØV OGSÅ: Kyllingespid og peanutsauce
Fyldt kalkun med pasta og spinatsauce
Af Pia Friis Andreassen/Martin Tanggaard
Lækkert kalkunbryst, der fyldes med soltørrede tomater 



 
4 personer

Det skal du bruge:

900 g kalkunbryst 
½ glas hakkede, soltørrede tomater i marinade (afdryppede) 
2 pk. parmaskinke 
Peber 

Spinatsauce:

150 g babyspinat 
½ l madlavningsfløde 6 % 
1-2 tsk. revet økologisk citronskal 
Citronsaft 
Salt og peber 

Tilbehør:

Ca. 300 g spaghetti (fuldkorn) 

PRØV OGSÅ: Andebryst med ovnstegt tilbehør

Sådan gør du:

Opvarm ovnen til 200°. Del kalkunbrystet i 3 stykker på langs. Skær en lomme på langs i hvert kalkunstykke. Fyld soltørrede tomater i lommerne. Vikl parmaskinke omkring. Læg kalkunstykkerne i et ovnfast fad. Sæt fadet midt i den varme ovn i 20-25 min. afhængig af tykkelse. Kødet skal være fast, når der trykkes let på det. 

Tilbehør:

Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen. 

Spinatsauce: 

Skyl spinaten grundigt. Varm fløden op under omrøring. Rør spinaten i. Smag til med citronskal, -saft, salt og peber. 

Tilberedningstid: 

Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

PRØV OGSÅ: Kyllingespid og peanutsauce

Fredag:

Fyldt kalkun med pasta og spinatsauce

Af Pia Friis Andreassen/Martin Tanggaard

Lækkert kalkunbryst, der fyldes med soltørrede tomater

 

4 personer

Det skal du bruge:

900 g kalkunbryst
½ glas hakkede, soltørrede tomater i marinade (afdryppede)
2 pk. parmaskinke
Peber

Spinatsauce:

150 g babyspinat
½ l madlavningsfløde 6 %
1-2 tsk. revet økologisk citronskal
Citronsaft
Salt og peber

Tilbehør:

Ca. 300 g spaghetti (fuldkorn)

PRØV OGSÅ: Andebryst med ovnstegt tilbehør

Sådan gør du:

Opvarm ovnen til 200°. Del kalkunbrystet i 3 stykker på langs. Skær en lomme på langs i hvert kalkunstykke. Fyld soltørrede tomater i lommerne. Vikl parmaskinke omkring. Læg kalkunstykkerne i et ovnfast fad. Sæt fadet midt i den varme ovn i 20-25 min. afhængig af tykkelse. Kødet skal være fast, når der trykkes let på det.

Tilbehør:

Kog spaghettien efter anvisningen på emballagen.

Spinatsauce:

Skyl spinaten grundigt. Varm fløden op under omrøring. Rør spinaten i. Smag til med citronskal, -saft, salt og peber.

Tilberedningstid:

Ca. 45 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

PRØV OGSÅ: Kyllingespid og peanutsauce

5 / 6

Relaterede artikler

Annonce Pink Lady æbler

5 ting, du (måske) ikke havde tænkt på at bruge æbler til

Sund og lækker broccoligratin

Brug det hele: Pærer

Mazarinkage til dig der spiser LCHF

Nyeste artikler

  • Mimi i tvivl: Ny hund eller ej
  • Jannie hjælper for tidligt fødte: Giver luft til de små lunger
  • Ugens tip: Slip af med UFOer i din fryser
  • Spørg lægen: Kan sorthavregryn sænke kolesteroltallet?

Relaterede Artikler

Sund kost: Derfor skal du spise løs af frosne grøntsager

Sund, hjemmelavet mysli

Annonce

5 myter om færdigretter

Sund med smoothie: Sådan får du mere frugt og grønt

Læs mere om

  • opskrifter
  • hovedretter
  • aftensmad

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe Bjørn

Relaterede artikler

Annonce

5 ting, du (måske) ikke havde tænkt på at bruge æbler til

Sund og lækker broccoligratin

Brug det hele: Pærer

Mazarinkage til dig der spiser LCHF

Sund kost: Derfor skal du spise løs af frosne grøntsager

Mest læste

  • 6 lækre opskrifter til 2 hele dage med Sense
  • Madplan til fastedage på 5:2 kuren - til kvinder
  • Stjernekokken Jamie Oliver-opskrifter
  • Gode madpakker til store og små
  • Madplan til fastedage på 5:2 kuren - til mænd

Seneste nyt

  • Mimi i tvivl: Ny hund eller ej
  • Jannie hjælper for tidligt fødte: Giver luft til de små lunger
  • Ugens tip: Slip af med UFOer i din fryser
  • Spørg lægen: Kan sorthavregryn sænke kolesteroltallet?
  • Vi skal gribe ind
  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00