Fredag d. 31. august 2012 - af Pia Friis Andreassen
Madplan med thaisuppe, tortilla og flanksteak
Har du brug for lidt inspiration til hverdagsmaden, så prøv madplanen...

Hver uge laver Pia en madplan med fem retter god mad og madpakkeforslag til en familie på to voksne og to børn.
Følg blot indkøbsseddel og opskrifter i madplanen, så slipper du for bekymringerne om, hvad der skal spises af god og sund mad i løbet af ugen.
Husk at koordinere med dit basislager, så du ikke kommer til at mangle noget i din madplan.
Du kan se retterne i galleriet.
Indkøbsliste til madplanen:
Frost/køl:
450 g mellemstore rejer (frost)
1 kg hakket svine- og kalvekød 8-12 %
1.3 kg hakket oksekød 3-7 %
Ca. 600 g marineret flanksteak
10 æg
200 g revet mozzarellaost
1 pk. rullepølse, pålæg
1 pk. skinke, pålæg
Kolonial:
1 glas Thai Red Cooking Sauce
1 brik purerede tomater
2 Levebrød rugbrød
140 g tomatkoncentrat
1 pk. Soft Tortillas (6 stk. 370 g)
250 g nudler (fuldkorn)
Grønt:
250 g champignoner
2 bdt. forårsløg
2 kg gulerødder
2 pebermix a 3 stk.
1 potte persille
1 romainesalat
450 g Katrine & Alfreds tomater
1 potte koriander
1 rød chili
3 limefrugter
1 melon
Det havde Pia selv til madplanen:
Fiskesauce, tørrede chiliflager, olie, stødt spidskommen, stødt koriander, salt, peber, mandler, løg, ost, sennep, smør, hvidvinseddike, balsamicoeddike, tomatketchup, mayonnaise, syltede agurker, rosiner, sukker, hvidløg.