madplaner

Madplan med tomatsuppe, fritata og muslinger

14. september 2012 af Pia Friis Andreassen
Har du brug for lidt inspiration til hverdagsmaden? Så kan du hver uge lade dig inspirere af eller følge madplanen

Hver uge laver Pia en madplan med fem retter god mad og madpakkeforslag til en familie på to voksne og to børn.

Følg blot indkøbsseddel og opskrifter i madplanen, så slipper du for bekymringerne om, hvad der skal spises af god og sund mad i løbet af ugen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Husk at koordinere med dit basislager, så du ikke kommer til at mangle noget i din madplan.

Du kan se retterne i galleriet.

Indkøbsliste til madplanen:

Frost/køl:

¼ l madlavningsfløde 8 %
350 g letpostej
1000 g blåmuslinger (frost)
70 g Prosciutto di Parma (Parmaskinke)
2 x 125 g frisk mozzarellaost
15 Danæg
2 poser Værsgo ekstra fine haricots verts a 400 g (frost)
1 pose Værsgo fine ærter a 600 g (frost)
2 x 900 g ferske DK kyllingelår
1 pk. kalkunpastrami
1 pk. roastbeef

Kolonial:

5 dåser hakkede, flåede tomater
1 pose grovboller
1 glas syltet rød peber
2 Nyt Nordisk fuldkornsrugbrød
250 g risnudler
1 glas grøn pesto

Grønt:

1 potte basilikum
1 potte persille
2 røde chilier
1 ananas
300 g portobello-svampe
200 g kantareller

Det havde Pia selv til madplanen:

Salt, peber, grøntsagsbouillon, fiskebouillon, løg, hvidløg, ost, fuldkornsspaghetti, hvidvin, gær, fuldkornshvedemel, pizzamel, sukker, mandler, rosiner, mælk, timian, oregano, smør, teriyaki-sauce, sojasauce, honning, sød chilisauce, olie.

SE FLERE: Vi har samlet alle vores madplaner her...

Madplan med tomatsuppe, fritata og muslinger

Sponsoreret indhold