Madplan med tomatsuppe, fritata og muslinger

Hver uge laver Pia en madplan med fem retter god mad og madpakkeforslag til en familie på to voksne og to børn.
Følg blot indkøbsseddel og opskrifter i madplanen, så slipper du for bekymringerne om, hvad der skal spises af god og sund mad i løbet af ugen.
Husk at koordinere med dit basislager, så du ikke kommer til at mangle noget i din madplan.
Du kan se retterne i galleriet.
Indkøbsliste til madplanen:
Frost/køl:
¼ l madlavningsfløde 8 %
350 g letpostej
1000 g blåmuslinger (frost)
70 g Prosciutto di Parma (Parmaskinke)
2 x 125 g frisk mozzarellaost
15 Danæg
2 poser Værsgo ekstra fine haricots verts a 400 g (frost)
1 pose Værsgo fine ærter a 600 g (frost)
2 x 900 g ferske DK kyllingelår
1 pk. kalkunpastrami
1 pk. roastbeef
Kolonial:
5 dåser hakkede, flåede tomater
1 pose grovboller
1 glas syltet rød peber
2 Nyt Nordisk fuldkornsrugbrød
250 g risnudler
1 glas grøn pesto
Grønt:
1 potte basilikum
1 potte persille
2 røde chilier
1 ananas
300 g portobello-svampe
200 g kantareller
Det havde Pia selv til madplanen:
Salt, peber, grøntsagsbouillon, fiskebouillon, løg, hvidløg, ost, fuldkornsspaghetti, hvidvin, gær, fuldkornshvedemel, pizzamel, sukker, mandler, rosiner, mælk, timian, oregano, smør, teriyaki-sauce, sojasauce, honning, sød chilisauce, olie.