Fredag d. 2. november 2012 - af Pia Friis Andreassen
Madplan med wok, medaljon og steak
Har du brug for lidt inspiration til hverdagsmaden? Så kan du hver uge lade dig inspirere af eller følge madplanen

Hver uge laver Pia en madplan med fem retter god mad og madpakkeforslag til en familie på to voksne og to børn.
Følg blot indkøbsseddel og opskrifter i madplanen, så slipper du for bekymringerne om, hvad der skal spises af god og sund mad i løbet af ugen.
Husk at koordinere med dit basislager, så du ikke kommer til at mangle noget i din madplan.
Du kan se retterne i galleriet.
Indkøbsliste til madplanen:
Frost/køl:
Ca. 1 kg skinkemedaljoner
600 g pebersteaks
1,2 kg hakket kalv og flæsk (5-9 %)
1,3 kg Oliver kyllingefilet
2 x 500 g Stryhns leverpostej
1 pk. kogt skinke
6 æg
250 g Karoline Fraiche 15 %
650 g ærter (frost)
500 g ost
2½ dl piskefløde
Kolonial:
1 pk. fuldkornscouscous
1 pose soltørrede abrikoser
1 pose pinjekerner
2 fuldkornsrugbrød
250 g fuldkornsnudler
1 glas rød karrypasta
2 x 400 ml kokosmælk
1 glas peanutbutter
Teriakysauce/marinade
Mangochutney
1 pose fuldkornsris
Grønt:
2 kg gulerødder
1 potte persille
1½ kg Elstar-æbler
3 citroner
1-3 røde chilier
1 bdt. porrer
2 kg kartofler
1 pose koriander
1 kg rødløg
Det havde Pia selv til madplanen:
Olie, salt, peber, timian, hønsebouillon, oksebouillon, rødvin, sojasauce, sød chilisauce, hvidløg, dijonsennep, rasp, hvedemel, tandstikkere, sukker.
SE FLERE: Vi har samlet alle vores madplaner her...
Ugens madpakker fra madplanen:
Mandag: 1-2 rugbrødsklapsammener med leverpostej. Æble.
Tirsdag: Rugbrød med skinkemedaljon fra mandag og ost. Æble-gulerodssalat.
Onsdag: 1-2 rugbrødsklapsammener med leverpostej. Soltørrede abrikoser.
Torsdag: Rugbrød med skinke og æg. 1-2 stykker ost i bjælker. Æble.
Fredag: Rugbrød med leverpostej. Ristet rugbrød med peanutbutter. 1-2 gulerødder.
Madplan med wok, medaljon og steak









