Opskrifter

Mørbrad med vintersalat

17. februar Af Line Holt Nielsen. Foto: Betina Hastoft.
Nyd en velsmagende mørbrad med én, du holder af. Servér mørbraden med en lækker salat bestående af frisésalat, romainesalat, æble og granatæble.
2 personer
Mørbrad med vintersalat:
1 lille svinemørbrad
Olivenolie til stegning
Salt og peber
50 g mandler
½ frisésalat
½ romainesalat
1 æble
½ granatæble
1 fed hvidløg
3 spsk. olivenolie
2 spsk. hvidvinseddike
½ tsk. dijonsennep
Salt og peber
Tilbehør:
Kogte kartofler
Bredbladet persille

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 160°. Afpuds svinemørbraden, dup den tør, og brun den på en pande i olivenolie på alle sider. Krydr svinemørbraden med salt og peber. Steg den i ovnen i ca. 20 minutter, til temperaturen er 62°.

Lad mørbraden hvile i 5 minutter, og skær den i skiver. Rist mandlerne på en tør pande i 5-7 minutter, til de begynder at dufte, men uden at de tager farve. Derefter hak dem let.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Pil kernerne ud af granatæblet. Riv eller snit begge salattyper i mindre stykker, og skær æblet i tynde både. Pres hvidløg, og pisk det med olie, eddike og sennep. Krydr med salt og peber.

Vend alle ingredienserne til salaten sammen.

Servér med kogte kartofler, og top med grofthakket persille.

Sponsoreret indhold