Fredag d. 3. december 2010 - af Pia Friis Andreassen
Æbler med creme
Skønne æbler med creme og ristet rugbrød

4 personer
Det skal du bruge:
4 mellemstore æbler,
8 tsk. smør,
2 spsk. sukker,
¾ -1 tsk. stødt kanel.
Creme og rugbrød
1½ dl græsk yoghurt 0,1 %,
2 spsk. piskefløde,
2 spsk. florsukker,
1 skive rugbrød i tern,
ca. 2 spsk. smør,
½-1 spsk. finthakket, frisk rosmarin (kan undlades).
Sådan gør du:
Halvér æblerne, fjern kernehusene og fordel smørret på æblerne. Bland sukker og kanel og strø det over. Bag æblerne midt i en 180° varm ovn i ca. 20 min., eller til de er møre.
Creme og rugbrød: Rør yoghurt med fl øde og fl orsukker. Sæt det koldt indtil servering. Rist rugbrødsternene sprøde i smør. Anret dem på tallerkenen og strø evt. rosmarin over.
Flere desserter