Bagte rabarber

Lækker dessert med kanel - uden æg, mælk og gluten

Foto: Martin Tanggaard

(Glutenfri, uden mælk og æg)

4 personer

Det skal du bruge:

400 g rengjorte rabarber
¾ dl sukker
80 g mælkefri margarine
½ dl sukker
1 dl Jyttemel
2 tsk. kanel

Sådan gør du:

Skær rabarberne i mindre stykker, gerne på skrå. Kom dem i en passende tærteform og vend dem med ¾ dl
sukker. Kom mælkefri margarine, sukker, mel og kanel i en skål. Smuldr dejen med fingrene eller rør den
med en gaffel. Den skal ikke nødvendigvis være helt samlet.

Fordel dejen over rabarberne. Bag rabarberne, indtil dejen er flot gylden (ca. 20 min. ved 180°).

Tip:

Servér rabarberne lune eller afkølede, fx med en god is til.

Uden mælk kan det være ved hjælp af Rapsy ispulver, der blot røres op med vand og fryses.


Opskriften er lavet i samarbejdet med Astma-Allergi Danmark

Prøv også: Marengs med myntecreme