Onsdag d. 27. juni 2012 - af Redaktion
Bagte rabarber
Lækker dessert med kanel - uden æg, mælk og gluten

(Glutenfri, uden mælk og æg)
4 personer
Det skal du bruge:
400 g rengjorte rabarber
¾ dl sukker
80 g mælkefri margarine
½ dl sukker
1 dl Jyttemel
2 tsk. kanel
Sådan gør du:
Skær rabarberne i mindre stykker, gerne på skrå. Kom dem i en passende tærteform og vend dem med ¾ dl
sukker. Kom mælkefri margarine, sukker, mel og kanel i en skål. Smuldr dejen med fingrene eller rør den
med en gaffel. Den skal ikke nødvendigvis være helt samlet.
Fordel dejen over rabarberne. Bag rabarberne, indtil dejen er flot gylden (ca. 20 min. ved 180°).
Tip:
Servér rabarberne lune eller afkølede, fx med en god is til.
Uden mælk kan det være ved hjælp af Rapsy ispulver, der blot røres op med vand og fryses.
Opskriften er lavet i samarbejdet med Astma-Allergi Danmark
Prøv også: Marengs med myntecreme