Blommer i mascarpone

Dessert med italiensk mascarpone

Blommer i creme af mascarpone

500 g blommer
1 vaniljestang
4 spsk. akaciehonning

MASCARPONECREME:
2½ dl cremefraiche 38 %
250 g mascarpone
1 vaniljestang
Ca. 3 spsk. florsukker

Halver blommer og fjern sten. Læg blommerne i en gryde. Tilsæt vand, så det dækker. Læg flækket vaniljestang i. Varm op under låg. Dæmp varmen, og lad det simre i 10 min. Hæld vandet fra og fjern vaniljestang. Vend forsigtigt blommerne med honning. Afkøl.

MASCARPONECREME: Pisk cremefraiche, mascarpone, vaniljekorn og florsukker sammen. Sæt dessert koldt indtil servering.

DESSERT: Kanelis

DESSERT: Perlebyg med appelsinsirup

DESSERT: Lagkage tiramisu

Flere lækre desserter