Fredag d. 7. september 2012 - af Kim Gravenhorst
Brombær-panna cotta
En skøn dessert med syltede brombær.

Desserten er beregnet til 4-6 personer.
Det skal du bruge til din brombær-panna cotta
5 blade husblas
1 stang vanilje
6 dl piskefløde
150 g sukker
20 syltede brombær (se opskrift her)
Gelé
1 blad husblas
1 dl brombærsaft
Lav en Roulade med jordbærcreme
Sådan gør du:
Udblød husblassen i koldt vand. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom vaniljestang og -korn, fløde og sukker i en tykbundet gryde og bring langsomt blandingen i kog under omrøring. Tag gryden fra varmen, tilsæt husblas og rør, til den er opløst. Hæld blandingen op i portionsskåle og fordel de syltede bær i dem. Stil glassene i køleskabet i mindst fire timer, til de er helt kolde og stive.
Gelé: Udblød husblassen i koldt vand og smelt den i den lune brombærsaft. Hæld saften oven i glassene og stil dem i køleskabet igen, til geleen er stivnet.
Prøv også: Blåbærmuffins med hvid chokolade