Mandag d. 19. december 2011 - af Pia Friis Andreassen
Chokolademousse
Lækker chokolademousse med chokoladespåner

4 portioner
Kan tilberedes dagen før brug.
Det skal du bruge:
Mousse: 125 g chokolade (min. 55 % kakaoindhold), 3 pasteuriserede æggeblommer, 1½ spsk. sukker, 3 dl piskefløde.
Pynt: Flødeskum, evt. chokolade spåner.
Tilbehør: Sprødesmåkager.
Sådan gør du:
Mousse: Smelt chokoladen over et vandbad. Rør æggeblommer i, én ad gangen. Rør derpå sukker i. Pisk fløden til skum. Vend forsigtigt chokoladeblandingen i. Fordel moussen i portionsglas, dæk den med plastfolie og sæt den koldt. Pynt ved servering med flødeskum og evt. chokolade.
Skøn daimis
Lækre muffins