Søndag d. 30. juni 2013 - af Pia Friis Andreassen / Foto: Martin Tanggaard
Dukan-dessert på vafler med vaniljecreme
Vafler med vaniljecreme til Dukan-kuren tilhører kategorien RP (Ren Protein). Denne dessert er beregnet til Fase 1 - Angrebsfasen.

Den sunde udgave af vafler
Det behøver ikke være surt at være på slankekur, og der kan sagtens blive plads til dessert. Med Ude og Hjemmes opskrifter til Dukan-kuren får du hver uge lækker inspiration til slankekuren.
Opskrift på vafler til Dukan-kuren: Ingredienser
RP - Ren protein - 4 plader
Dej til vafler
- 4 spsk. hvedeklid
- 2 tsk. vaniljeessens
- 2 tsk. flydende stevia (100 % naturligt sødemiddel)
- 2 æg (str. M/L)
- 4 spsk. fromage frais
- 2 spsk. bagepulver
- Nogle dråber olie
Vaniljecreme til vafler
- 4 spsk. fromage frais
- ½ tsk. vaniljepulver uden sukker.
Opskrift til Dukan-kuren: Fremgangsmåde til vafler
Tænd vaffeljernet og varm det op, til det er middelvarmt.
Dej:
Pisk hvedeklid, vaniljeessens, stevia, æg og fromage frais godt sammen. Rør derefter bagepulver i.
Fordel nogle dråber olie på vaffeljernet med et stykke køkkenrulle. Hæld en fjerdedel af dejen, til dine vafler, på den varme plade og bag den i 2½-3 min. Løsn vaffelpladen rundt i kanten med en paletkniv og tag den af varmen. Bag på denne måde yderligere 3 vaffelplader.
Vaniljecreme:
Rør fromage frais og vaniljepulver sammen. Spis 1 plade áf vafler med vaniljecreme pr. dag.
PRØV OGSÅ: Kylling i peberrodssauce til Dukan-kuren
Her er de fire faser i Dukan-kuren
Hvis du vil gå på en slankekur der virker, kan du læse alt om de fire faser i Dukan-kuren i galleriet nedenfor.
PRØV OGSÅ: Rabarber-kompot med fromage frais - dessert til Dukan-kuren
Dukan-kuren er kort fortalt opdelt i Angrebsfasen, Vekselfasen, Sikringsfasen og Stabiliseringsfasen