Tirsdag d. 4. juni 2013 - af Pia Friis Andreassen / Foto Martin Tanggaard
Dukan rabarberkompot med fromage frais
Denne Dukan rabarberkompot med fromage frais til Dukan-kuren tilhører kategorien PG - Protein og Grønt. Dukan-rabarberkompot med fromage frais er en dessert, der tilhører fase 2 - Vekselfasen.

Ingredienser til rabarberkompot
(2 portioner - rabarberkompot)
Rabarberkompot
- 200 g rensede rabarber
- 40 g Sukrin (kaloriefrit
- Sødemiddel uden bismag)
- 1 knsp. stødt kardemomme
- 1⁄4 tsk. stødt kanel
- ½ tsk. vaniljepulver uden sukker
Tilbehør til rabarberkompot
- 2-2½ dl fromage frais pr. portion
PRØV OGSÅ: Til hovedret kan du lave Dukan-kylling i peberrodssovs, som også er en fase 2-ret
Sådan tilbereder du rabarberkompot
Rabarberkompot
Skær rabarberne i papirtynde strimler og læg dem i en kasserolle. Drys Sukrin over og lad rabarberne trække i mindst 1 time, til de har afgivet lidt saft. Tilsæt kardemomme, kanel og vaniljepulver.
Varm rabarberne op over middelstærk varme og under omrøring, til de kommer i kog. Lad dem derefter simre under låg, til de er møre, ca. 8 min. Lad dem køle af.
SE HER: Tilladte fødevarer i Dukan-kurens fase 2
Tilbehør til rabarberkompot
Kom fromage frais i en skål og læg halvdelen af din rabarberkompot ovenpå. Rør det let sammen.
DUKAN-TIP
Rabarber er på listen over tolererede fødevarer, dem må man højst indtage to af pr. dag i fase 2.
Den tilladte mængde rabarberkompot er 100 g pr. dag = 1 portion af opskriften.
Her er de fire faser i Dukan-kuren
Hvis du vil gå på slankekur med Dukan-kuren, kan du læse alt om Dukan-kurens fire faser i galleriet nedenfor.
Dukan-kuren er kort fortalt opdelt i Angrebsfasen, Vekselfasen, Sikringsfasen og Stabiliseringsfasen.