Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • sødt
  • desserter
  • Dukan rabarberkompot med fromage frais

Dukan rabarberkompot med fromage frais

Denne Dukan rabarberkompot med fromage frais til Dukan-kuren tilhører kategorien PG - Protein og Grønt. Dukan-rabarberkompot med fromage frais er en dessert, der tilhører fase 2 - Vekselfasen.

Mail Print
En lækker Dukan-dessert med rabarberkkompot fra  Dukan-kuren fase 2

Tirsdag d. 4. juni 2013 - af Pia Friis Andreassen / Foto Martin Tanggaard

PrintPrint
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter
  • Del på Google+

Ingredienser til rabarberkompot

(2 portioner - rabarberkompot)

Rabarberkompot
- 200 g rensede rabarber
- 40 g Sukrin (kaloriefrit
- Sødemiddel uden bismag)
- 1 knsp. stødt kardemomme
- 1⁄4 tsk. stødt kanel
- ½ tsk. vaniljepulver uden sukker

Tilbehør til rabarberkompot
- 2-2½ dl fromage frais pr. portion

PRØV OGSÅ: Til hovedret kan du lave Dukan-kylling i peberrodssovs, som også er en fase 2-ret

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Klik her for at ændre dit samtykke

Sådan tilbereder du rabarberkompot

Rabarberkompot
Skær rabarberne i papirtynde strimler og læg dem i en kasserolle. Drys Sukrin over og lad rabarberne trække i mindst 1 time, til de har afgivet lidt saft. Tilsæt kardemomme, kanel og vaniljepulver.

Varm rabarberne op over middelstærk varme og under omrøring, til de kommer i kog. Lad dem derefter simre under låg, til de er møre, ca. 8 min. Lad dem køle af.

SE HER: Tilladte fødevarer i Dukan-kurens fase 2

Tilbehør til rabarberkompot
Kom fromage frais i en skål og læg halvdelen af din rabarberkompot ovenpå. Rør det let sammen.

DUKAN-TIP
Rabarber er på listen over tolererede fødevarer, dem må man højst indtage to af pr. dag i fase 2.

Den tilladte mængde rabarberkompot er 100 g pr. dag = 1 portion af opskriften.

Her er de fire faser i Dukan-kuren

Hvis du vil gå på slankekur med Dukan-kuren, kan du læse alt om Dukan-kurens fire faser i galleriet nedenfor.

Dukan-kuren er kort fortalt opdelt i Angrebsfasen, Vekselfasen, Sikringsfasen og Stabiliseringsfasen.

Relaterede Artikler

6 lækre opskrifter til 2 hele dage med Sense

Kyllingeroulade a la asien

Blåbærmåne

÷ 8 kg på 8 uger med Dukan Kuren: Endelig gør jeg noget godt for mig selv

Læs mere om

  • dukan kuren
  • fedtfattige opskrifter

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe Bjørn

Relaterede artikler

Squashkage med ostecreme

Wok med rejer, svampe og ananas

Kylling i oystersauce

I køkkenet med Julie Berthelsen: Skinke- og grøntsagsmuffins

6 lækre opskrifter til 2 hele dage med Sense

Mest læste

  • Lækre smoothies: Få 8 forfriskende opskrifter på smoothies
  • Smoothie med jordbær og banan
  • Lagkage tiramisu
  • Islagkage
  • Moderne mormormad: Favoritter fra 50’erne og 60’erne

Seneste nyt

  • Advokaten fortæller: Ingen rabat til studerende
  • Ny krimi-podcast: Nationens mareridt
  • Pia er 66 år, skilt og enke: Jeg tror stadig på kærligheden
  • Jeg brød helt sammen
  • Ugens guide: Tre kunstudstillinger

Lav den mest lækre rabarberkompot med familiejournal.dk

  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00