Onsdag d. 1. juni 2011 - af Pia Friis Andreassen
Flødeis med lakridssirup
Skøn flødeis med lakridssirup

4 portioner
Det skal du bruge:
Is: 5 pasteuriserede æggeblommer, 5 spsk. sukker, 5 dl piskefløde, 1 dl hakkede pistacienødder.
Tilbehør: 1 dl lakridssirup (kan købes i kaffe-/tehandler eller på www.lakrids.nu), 500 g jordbær, 1 spsk. sukker, ½ dl hakkede mynteblade.
Lækre muffins
Sådan gør du:
Is: Pisk æggeblommer og sukker sammen, til det er hvidt og cremet. Pisk fløden til et let skum. Vend æggeblandingen forsigtigt heri og vend derefter ¾ af pistacienødderne i. Gem resten til pynt. Kom blandingen i en fryseegnet beholder og lad den stå i fryseren i mindst 4 timer. Tag isen ud ca. 10 min. før servering.
Tilbehør: Skær jordbærrene i halve og vend dem med sukkeret. Lad dem trække i ca. ½ time. Vend mynteblade i. Portionsanret isen, de marinerede jordbær og lakridssiruppen. Strø lidt hakkede pistacienødder over.
Skøn cheesecake