Onsdag d. 7. september 2011 - af Pia Friis Andreassen
Friturestegt marsbar
Lækker friturestegt marsbar, vaniljeis og hindbærsauce

4 personer
Det skal du bruge:
8 Marsbar'er a 35 g, ca. 1 l vindruekerneolie, 2 sammenpiskede æg, 6 spsk. mel, 90 g rasp.
Hindbærsauce: 250 g hindbær, ca. 2 spsk. florsukker, citronsaft.
Tilbehør: Vaniljeis.
Sådan gør du:
Hindbærsauce: Kør skyllede, afdryppede hindbær i foodprocessoren sammen med florsukkeret til en glat masse. Smag evt. til med mere florsukker og citronsaft. Friturestegt Marsbar: Varm olien op i en tykbundet gryde, til den bobler om den usvovlede ende af en tændstik. Vend Marsbar'erne i æg og mel, dernæst atter i æg og til slut i rasp. Steg bar'erne i olien i 3 min. Vend dem undervejs. Tag dem op med en hulske. Nyd dem lune sammen med is og hindbærsauce.