Onsdag d. 7. april 2010 - af Diætist Lisa Bolting
Græsk yoghurt peach melba
Lækker dessert fra Slankeklubben

(4 portioner)
Det skal du bruge
75 g havregryn, gerne grovvalsede
10 g sukker
4 ferskner (evt. fra dåse) eller nektariner
1½ dl græsk yoghurt 2 %
4 tsk. hindbærmarmelade
2 spsk. appelsinjuice
Skøn lakselasagne
Energi pr. portion
- 158 kcal /660 kJ
- Fedt 2 g
- Kulhydrater 29 g
- Protein 7 g
- Kostfibre 1 g
Sådan gør du
Bland havregryn og sukker og rist blandingen på en slip let-pande.
Skræl frugten og skær den i passende stykker - gem lidt til pynt.
Læg lagvis frugt, ristede havregryn og yoghurt (slut af med yoghurt).
Rør hindbærmarmeladen op med juice og hæld saucen over desserten.
Pynt med et par stykker frugt.
Varigt vægttab med Slankeklubben - klik her!