Hvid chokolademousse med jordbær

Cremet og frisk

Foto: All Over Press

4 personer

Det skal du bruge:
200 g hvid chokolade
2½ dl piskefløde
6 pasteuriserede æggeblommer
(3 bægre)
50 g rørsukker
250 g jordbær
(overskuddet bruges til pynt)
50 g hvid chokolade til pynt


Sådan gør du:
Hak 150 g hvid chokolade groft og smelt den meget forsigtigt over et vandbad. Pisk fløden til skum og stil
dette til side. Pisk æggeblommerne hvide med sukkeret og rør den flydende chokolade i. Vend
flødeskummet i chokoladeblandingen lidt ad gangen. Skær 8-10 jordbær i tykke skiver på den høje led.
Sæt skiverne hele vejen rundt i 4 dessertglas. Fordel moussen op ad og over jordbærrene og sæt
glassene på køl i minimum 4 timer. Høvl 50 g hvid chokolade med en skarp kniv og drys den på som
pynt.

Servér desserten med resten af de hele jordbær som et friskt tilbehør.