Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • sødt
  • desserter
  • Hvid chokolademousse med makroner og portvin

Hvid chokolademousse med makroner og portvin

Server din chokolademousse i flotte glas, og du har den fineste dessert til gæsterne

Mail Print
Lækker hvid chokolademousse med makron

Lørdag d. 27. juli 2013 - af Opskrifter og foto: Fra bøgerne DET SØDE KØKKEN

PrintPrint
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter
  • Del på Google+

Ingredienser til hvid chokolademousse med makroner og portvin

Tid: 25 minutter.
Afkølingstid: 4 timer.
Ca. 4 portioner hvid chokolademousse.


Hvid chokolademousse:

150 g hvid chokolade
2½ dl piskefløde
6 pasteuriserede æggeblommer
50 g rørsukker
300 g makroner
1-2 dl portvin

4 dessertglas

Pynt:

12 hele jordbær
2 spsk. flormelis

PRØV OGSÅ: Nem hjemmelavet vaniljeis

Fremgangsmåde til hvid chokolademousse

Chokolademousse: Hak chokoladen groft, smelt den meget forsigtigt over vandbad og afkøl den let. Pisk fløden til skum og stil det til side. Pisk æggeblommer og sukker helt hvidt med en elpisker og rør den flydende chokolade i. Vend forsigtigt flødeskummet i chokolademassen lidt ad gangen. Knus makronerne let i hånden og læg dem i bunden af hvert dessertglas. Dryp dem derefter med portvin. Fordel hvid chokolademousse ovenpå. Stil glassene med hvid chokoladdemousse på køl i mindst 4 timer.

Pynt: Nip jordbærrene og halvér dem. Læg jordbærrene på din chokolademousse og sigt flormelis over.

PRØV OGSÅ: Issoufflé med appelsin

Relaterede Artikler

Sund i det nye år: 7 nytårsforsætter

En læser fortæller: Nytårsaften på godt og ondt

12 fantastiske fyrværkerishows

Tænk på dyrene, når overgangen til 2019 markeres med fyværkeri

Læs mere om

  • chokolade
  • mousse
  • nytår
  • nytårsdesserter
  • nytårsmenu

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe Bjørn

Relaterede artikler

Fødevarer der sænker dit kolesterol

Tilde og Sæþór fra ”Den Store bagedyst”: Sådan fejrer vi nytåret

Ekspert: Sådan holder du dit nytårsforsæt

Alle tiders nytårshits

Sund i det nye år: 7 nytårsforsætter

Mest læste

  • Lækre smoothies: Få 8 forfriskende opskrifter på smoothies
  • Smoothie med jordbær og banan
  • Lagkage tiramisu
  • Islagkage
  • Moderne mormormad: Favoritter fra 50’erne og 60’erne

Seneste nyt

  • Spørg advokaten: Er det forbudt at tigge?
  • Gitte ville tage sit liv foran toget: Jeg lå klar på skinnerne
  • Jessika i chok og sorg: Far ville slå mor ihjel
  • Top fem farligste dyr i Danmark
  • Urmennesket drak mælk flere tusinde år før de kunne fordøje det

Lad dig friste af endnu flere skønne opskrifter på chokolademousse på femina.dk

  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00