Hyldeblomst-pannacotta

Lav en lækker pannacotta

Foto: Jacob Ljørring

4 portioner
Det skal du bruge:
5 blade husblas
1 stang vanilje
4 dl piskefløde
100 g sukker
2 dl hyldeblomstsirup (se opskrift)
Pynt
1 dl hyldeblomstsirup
200 g bær

Opskrift til cheesecake

Sådan gør du:
Udblød husblassen i koldt vand. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom fløde, sukker, vaniljestang og -korn i en tykbundet gryde og bring langsomt blandingen i kog under omrøring. Tag gryden fra varmen og tilsæt husblas og hyldeblomstsirup og rør, til husblassen er opløst. Hæld blandingen op i 4 passende portionsskåle og stil dem i køleskabet i mindst fire timer.

Pynt: Hæld 1 dl hyldeblomstsirup i en gryde, kog den ind til det halve og lad den køle af. Servér pannacottaen med lidt bær og hæld hyldeblomstsirup på.

Dejlig chokolade/kaffemousse