Istærte

Du kan godt få del i det søde liv, selvom du er på kur

Det skal du bruge:

10 portioner
2 æggeblommer
60 g sukker
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. citronsaft
1 spsk. revet, usprøjtet citronskal
2 æggehvider
2 dl madfløde 18 %
2 dl fraiche 2 %
6½ digestive-kiks, knuste
2½ stykker frugt, her friske figner

Sådan gør du:

Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker til en let og luftig æggesnaps og rør citronsaft og citronskal i.

Pisk æggehviderne helt stive. Pisk fløden til skum - det tager lidt længere tid med madlavningsfløde end med piskefløde.

Vend forsigtigt æggesnaps, hvider og flødeskum sammen med fraichen.

Drys halvdelen af kiksekrummerne i bunden af en tærteform med løs bund og hæld cremen over. Drys resten af kiksekrummerneovenpå og stil tærten i
fryseren, helst natten over. Tag istærten ud, lidt før den skal serveres, og pynt den med frugt.

Prøv også:

Skøn ananassmoothie

Banan og blåbærmuffins


Meld dig ind i Slankeklubben.