Kanelis

Dessert med brændte figner i lage

4-6 personer

Is:
6 pasteuriserede æggeblommer
6 spsk. sukker,
korn fra 1 vaniljestang
1½ tsk. kanel
3 pasteuriserede æggehvider
6 dl piskefløde.
1 ds. brændte figner i lage
2-3 kiwifrugter.

Pynt:
Mynteblade.

Is: Pisk æggeblommer med 5 spsk. sukker. Tilsæt vaniljekorn og kanel under piskning. Pisk hviderne med resten af sukkeret til stive, men ikke hårde. Pisk fløden til blødt og luftigt skum. Vend forsigtigt hviderne i æggesnapsen og vend derefter flødeskum i. Frys dessert i mindst 6 timer.

Ved servering: Anret is, kiwi, figner samt lage herfra på tallerkener.

DESSERT: Perlebyg med appelsinsirup

DESSERT: Jordbærsoftice

DESSERT: Kaffe med vaniljeis

Se flere lækre dessertopskrifter her