Tirsdag, 8. november 2016 - 7:07 - af Redaktionen
Opskrift på bacon-is
Bacon-is lyder måske mærkeligt i de flestes ører, men giv det lige en chance. Det er altså virkelig lækkert! Mon ikke du bliver stor fan ligesom os her på redaktionen?

Der er høj 'savle-faktor' i det nye nummer af Ude og Hjemme, som er på gaden onsdag den 9. november 2016.
Her får du nemlig et tillæg, der udelukkende handler om bacon - med tips til, hvordan du bedst steger din bacon, samt selvfølgelig også en række lækre opskrifter med bacon.
Og der er noget for enhver smag! Fra blomkålsgratin med bacon... til bacon-is. Ja, du læste rigtigt.
Alle opskrifterne i tillægget er fra den nye bog 'Alt bliver bare bedre med bacon'. Du kan købe bogen her >>
Her får du opskriften på bacon-is:
4 personer
Ingredienser:
3 æggeblommer
150 g sukker
2 dl mælk
2 dl piskefløde
6 skiver bacon
(Se fremgangsmåden under banneret...)
Fremgangsmåde:
Steg baconet, som du kan lide det, og skær det i mindre stykker.
Bland mælk og fløde og tilsæt baconstykkerne. Lad det gerne stå natten over.
Pisk æggeblommer og sukker kraftigt i en skål, der tåler varme.
Varm mælke-/flødeblandingen op til kogepunktet. Hæld den forsigtigt over de piskede æg under konstant piskning.
Hæld blandingen i en ismaskine eller sæt den i fryseren. Hvis du bruger fryser, skal du røre i isen cirka hver halve time (til det er helt frossent) for at undgå iskrystaller.
Velbekomme!
Andre lækre is-desserter:
Slut måltidet af med en lækker isdessert
























Sorbetis
Lav hjemmelavet sorbetis af dine yndlingsbær - det er super nemt. Se opskriften her




Islagkage
Lækker islagkage med kanel, flødeskum og pyntet med kandiserede violer - se opskriften her