Torsdag d. 5. januar 2012 - af Pia Friis Andreassen
Opskrift på frugtsalat
Frugtsalat er en lidt sundere dessertopskrift med frugt og creme

Frugtsalat til 4 personer
Det skal du bruge til frugtsalat:
3 store appelsiner, 3 klementiner, 2-3 pærer, 3 kiwier, 1 granatæble, ½ dl mynteblade.
Marinade til frugtsalat:
Saften af 1 appelsin, 2 spsk. akaciehonning.
Dressing til frugtsalat:
3 dl syrnet fløde 9 %, 2-3 spsk. akaciehonning, 1 tsk. vaniljesukker.
Sådan laver du frugtsalat:
Skræl appelsiner, klementiner, pærer og kiwier og skær dem i mindre stykker. Del granatæblet og tag kernerne ud, fx ved at slå på skallen med noget halvtungt. Bland det hele i en skål med mynteblade. Rør marinaden sammen og hæld den over frugterne. Lad din frugtsalat trække i 1 time.
Dressing: Smag syrnet fløde til med honning og vaniljesukker og servér den til.