Orange-fudge med peanut butter

Ualmindelig vanedannende fudge. Smelter på tungen og smager ganske forfærdelig dejligt!

Det skal du bruge:
100 g mørk chokolade (min. 70 % kakaoindhold)
100 g peanutbutter
1 dl kondenseret mælk
½ dl piskefløde
½ dl usaltede, uristede jordnødder
Fintrevet skal af 2 økologiske appelsiner
Smør
150-200 g mørk chokolade til overtræk (min. 70 % kakaoindhold)

Sådan gør du:
Bræk chokoladen i stykker og kom den i en gryde sammen med peanutbutter og kondenseret mælk. Lad det hele smelte, mens du rører det godt sammen. Tilsæt fløden og pisk massen blank. Kom jordnødderne på bagepapir og kom dem i ovnen ved 110° i 10-15 minutter, eller til de er gyldne og sprøde. Lad dem køle af, hak dem groft og tilsæt dem sammen med den fintrevne appelsinskal. Rør det hele godt igennem.

Kom massen i en form smurt med smør og stil den i køleskabet i 4-5 timer, gerne til næste dag. Når massen er helt kold, smeltes chokoladen til overtræk i en skål over vandbad. Rul kugler af fudgen og dyp dem i den flydende chokolade.

Lækre muffins