Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • sødt
  • desserter
  • Pærecrumble med havregryn

Pærecrumble med havregryn

Lav en lækker crumble-dessert til gæsterne

Mail Print

Torsdag d. 22. august 2013 - af Opskrifter og foto: Fra bøgerne DET SØDE KØKKEN

PrintPrint
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter
  • Del på Google+

Ingredienser til pærecrumble med havregryn

Tid: 20 minutter.
Bagetid: 20 minutter.
Antal: 4 portioner.

Pærecrumble:

1 dl smør
4 pærer
1 dl lyst muscovadosukker
2 dl havregryn
1 dl hvedemel
1 dl solsikkekerner

4 ovnfaste skåle

Tilbehør:

Flødeskum eller vaniljeis

PRØV OGSÅ: rabarber-crumble

Fremgangsmåde til pærecrumble

Pærecrumble: Tænd ovnen på 200°. Smelt smørret i en gryde ved lav varme og lad det køle lidt af. Skræl pærerne, fjern kernehusene og skær pærerne i mellemstore stykker. Bland sukker, havregryn, mel, solsikkekerner og smeltet smør i en skål. Læg pærestykkerne i 4 ovnfaste skåle og fordel havregrynsblandingen ovenpå. Bag crumblen i ovnen i ca. 20 minutter. Servér den med flødeskum eller en god vaniljeis til.

Tip: Kan du ikke få fat på lyst muscovadosukker, kan du bruge brun farin i stedet.

PRØV OGSÅ: Lun citronmousse bagt i portionsforme

Relaterede Artikler

Stikkelsbærdessert

Julie Berthelsen tryller sødt frem til uventede gæster

Moderne mormormad: Favoritter fra 50’erne og 60’erne

Makroner af kransekage med appelsin

Læs mere om

  • frugtdesserter
  • crumble-desserter

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe Bjørn

Relaterede artikler

Pæretærte med mandellåg

Æblemousse med brombærpuré og mynte

Blommetrifli

Jordbærdrik som dessert

Stikkelsbærdessert

Mest læste

  • Lækre smoothies: Få 8 forfriskende opskrifter på smoothies
  • Smoothie med jordbær og banan
  • Lagkage tiramisu
  • Islagkage
  • Moderne mormormad: Favoritter fra 50’erne og 60’erne

Seneste nyt

  • Brev til Anne-Marie: Jeg skjuler min ensomhed
  • Derfor skal du tage stilling til organdonation
  • Amalie planlagde sin egen begravelse
  • Vær vågen: Katte skjuler smerte og sygdom
  • En læser fortæller: Mine herlige år som taxichauffør
  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00