Panna Cotta

Prøv denne lækre kanel-panna cotta

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:
4 blade husblas
1 vaniljestang
4 dl sødmælk
50 g sukker
4 kanelstænger
1 dl piskefløde

Mangopuré:
1 moden mango
1 tsk. citronsaft
ca. ½ spsk. florsukker

Pynt:
Kernerne fra 1 granatæble
citronmelisse

Sådan gør du:
Udblød husblassen i koldt vand i 10 min. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom mælk, sukker, vaniljestang og -korn i en tykbundet gryde og bring det langsomt i kog under omrøring. Tag gryden af varmen og smelt husblassen heri under omrøring. Lad kanelstængerne trække i blandingen i 20 min. og si derefter blandingen ned i fløden.

Hæld det i fire små glas, som sættes på køl i mindst 4 timer.

Mangopuré: Skræl mangoen, fjern stenen og skær kødet i tern. Kør mango, citronsaft og florsukker til en glat masse i en foodprocessor. Kom lidt mangopuré, granatæblekerner og en kvist citronmelisse på toppen af hvert glas ved servering.


Flere desserter