Panna cotta

Lækker pannacotta med kirsebærgelé

6-8 personer

Det skal du bruge
4 blade husblas
8 dl piskefløde
75 g sukker
1 flækket vaniljestang
Evt. 1 hel smuttet mandel

Kirsebærgelé:
500 g serveringsklar kirsebærsauce (evt. færdigkøbt)
2½ blade husblas

Sådan gør du:
Panna cotta: Læg husblassen i koldt vand i 10 min. Bring fløde, sukker og vaniljestang i kog i en kasserolle over svag varme og under omrøring. Tag gryden af varmen og rør husblassen i. Lad blandingen afkøle og si den ned i portionsglas. Læg evt. en mandel i et af glassene og sæt desserten koldt til næste dag.

Kirsebærgelé: Læg husblassen i koldt vand i 10 min. Opvarm kirsebærsaucen i en kasserolle. Tag gryden af varmen og smelt husblassen heri under omrøring. Lad saucen afkøle og hæld den på panna cotta'en. Sæt desserten koldt igen i 2-3 timer.

Flere desserter