Onsdag d. 17. september 2008 - af Pia Friis Andreassen, Foto: Jacob Ljørring
Panna cotta med bærsalat
Dessert: En italiensk dessertfristelse

PANNA COTTA Dessert, 4 PERS.
4 blade husblas
½ dl sukker
kornene fra 1 vaniljestang
4 dl piskefløde
2 dl cremefraiche (18 %).
Lidt olie med neutral smag til formene (f.eks. vindruekerneolie).
BÆRSALAT:
300 g blandede bær (f.eks. hindbær, ribs og blåbær)
2 spsk. Citronsaft
2 spsk. akaciehonning.
PANNA COTTA:
Udblød husblas i koldt vand i ca. 10 min. Bland sukker og vaniljekorn. Hæld fløden i en kasserolle og varm op sammen med sukkerblandingen, uden at det kommer i kog. Tag gryden af varmen og rør husblas i til opløst. Afkøl en smule og rør cremefraiche i. Hæld blandingen i smurte portionsforme. Sæt dessert i køleskab i mindst 4 timer.
BÆRSALAT:
Skyl bær. Dup dem tørre og vend med citronsaft og honning.
LÆS OGSÅ:
DESSERT: Kanelis
DESSERT: Perlebyg med appelsinsirup
DESSERT: Lagkage tiramisu